To mænd giver hånd foran bygning med skilt for Vejgaard Boldklub

AN-TV løfter Vejgaard Boldklub

Vejgaard Boldklub glæder sig over, at de snart kan påbegynde renoveringen af klubhusets cafeteriaområde, hvilket er længe ventet, fortæller bestyrelsesmedlem Søren Bruun Jensen. Han håber også, at det kan være med til at starte en ny æra for klubben.

Cafeteria 2025 skal være klubbens hjerte

Vejgaard Boldklub er en af Aalborgs største fodboldklubber med 908 medlemmer, som spiller en stor rolle for mange borgere i Vejgaard som bydel. Klubben fylder 100 år i 2025 og har således været med til at skabe en fælles identitet og sammenhold i alle årene. For at markere denne begivenhed, har VB ansøgt AN-TV om et tilsagn til en renovering af klubbens cafeteriaområde, der fremstår udslidt efter mange års aktivitet og manglende fornyelse. Under disse forhold, er der heller ikke mulighed for at huse eller bespise alle klubbens medlemmer og gæster. ”Derfor har tilsagnet fra AN-TV faldet på et tørt sted og dermed skabt stor glæde og gejst i klubben”, siger Søren Bruun Jensen.

Klubbens nuværende cafeteria og køkken blev bygget i starten af 1970´erne, og det er stort set ikke blevet fornyet siden. I dag er det derfor besværligt og ofte uoverskueligt for klubbens frivillige at servicere de mange hundrede fodboldspillere og gæster, som ønsker lidt mad og drikke på en almindelig lørdag. ”Med det nye cafeteriaområde får vi en meget bedre kapacitet til at kunne afholde flere arrangementer, hvilket er noget, vi virkelig glæder os til at kunne tilbyde i fremtiden”, forklarer Søren Bruun Jensen.

Et styrket tilhørsforhold mellem VB og Vejgaard som bydel

Det nye cafeteriaområde kommer ikke kun klubbens medlemmer til gode. ”En renovering vil også betyde enormt meget for klubbens identitet og fremtid. Udover at øge komforten for klubbens mange medlemmer, kan fornyelsen hjælpe VB henimod at indfri et større potentiale som en permanent divisionsklub i Aalborg. De nye lokaler vil blive brugt til at indbyde lokalsamfundet og sponsorer til en mere sammenstøbt fodboldoplevelse på VB´s anlæg”, uddyber han. VB har også en ambition om, at lokalerne kan fungere som et nyt forsamlingshus, hvor der for eksempel kan afholdes valgdebatter, foredrag, foreningsevents, koncerter, borgerinitiativer, arrangementer for pensionister, filmvisninger og meget mere.

Der er også en forhåbning om, at Cafeteria 2025 vil hjælpe klubben med at indgå flere sponsorpartnerskaber, hvor der bliver mulighed for at invitere flere sponsorer til hjemmekampe og servicere dem i flotte omgivelser med direkte udgang til klubbens lille stadion fra Cafeteria 2025. ”Renoveringen kommer også til at gavne VB Cup, som løber af stablen over sommeren, og det er jo klart, at med så mange mennesker på vores anlæg, lægger det et stort pres på vores udslidte køkken og cafeteria. Men med renoveringen håber vi, at vi kan få endnu flere deltagere i fremtiden, da vi kan servicere mange flere med det nye cafeteria”, slutter Søren Bruun Jensen.   

Et synligt løft

Næstformand for AN-TV, Henrik Viholm fortæller, at den tidligere antenneforening er glade for at kunne støtte Vejgaard Boldspilklubs renovering af klubbens cafeteriaområde. ”Dette projekt passer perfekt ind i vores mål om at støtte almennyttige formål, der skaber synlige og positive forbedringer i lokalsamfundet. Ved at bidrage til renoveringen, hjælper vi med at styrke fællesskabet i Vejgaard og forbedre de fysiske rammer for både klubbens medlemmer og lokale borgere. Cafeteria 2025 vil ikke kun øge komforten for klubbens medlemmer, men også give mulighed for en bredere anvendelse af faciliteterne til gavn for hele bydelen. AN-TV ser frem til at følge dette projekt og de mange måder, det vil berige lokalsamfundet på.”

Yderligere information

Henrik Viholm, næstformand for AN-TV

Mobil 20148618, e-mail: h.viholm@stofanet.dk