AN-TV vil uddele 80 millioner kr.

I mere end 25 år drev og udviklede AN-TV det fællesantenneanlæg, som foreningen i 1993 fik overdraget fra Aalborg Kommune. Målet var at skabe de bedste rammer for borgernes adgang til tv, internet og kommunikationstjenester i stadig større dele af kommunen.

Nu er anlægget solgt til Stofa, og AN-TV har fået et nyt formål, fortæller foreningens formand, Jakob K. Svendsen.

– Vi har en større formue i foreningen. Det drejer sig om i alt cirka 80 millioner kr. Den har de mange borgere, der gennem årene har varetaget opgaver i antenneforeningen, været med til at skabe. Det er derfor helt naturligt, at vi nu giver tilbage til lokalområdet. Det vil vi gøre ved at støtte filantropiske og almennyttige projekter i Aalborg Kommune, siger Jakob K. Svendsen.

Han fortæller, at AN-TV nu er klar til at modtage ansøgninger. De kan indleveres på foreningens nye hjemmeside på adressen: an-tv.dk

– Vi vil gerne være med til at realisere projekter, der er nyskabende, og som kan gøre en forskel. Vi har fokus på synlige projekter, der også i eftertiden vil blive bemærket for noget godt. Vi ønsker at støtte inden for fem overordnede temaer. Det drejer sig om foreningsliv, kulturliv, udvikling, socialt og fritid, og alt det kan man læse meget mere om på hjemmesiden, fortæller Jakob K. Svendsen.

Her har AN-TV også præciseret en række generelle kriterier, som der vil blive lagt vægt på, når de indkomne ansøgninger skal vurderes. Kriterierne skal sikre en fair og effektiv proces.

– Vi forventer at uddele de 80 millioner kr. i perioden frem til den 1. maj 2026, og allerede nu hører vi gerne fra interesserede. Man kan kontakte os via an-tv.dk, siger Jakob K. Svendsen.


Yderligere information
Jakob K. Svendsen, formand for AN-TV
Mobil 28 10 67 18, e-mail: jks01@me.com