Nye medlemsfordele i pakke 1

My mtv music:
Alle medlemmer med Pakke 1 og derover får adgang til musikvideo- tjenesten My MTV Music.

Nye funktioner på webtv:
Nu bliver de populære interaktive funktioner også tilgængelige fra Pakke 1.

Paramount network arkiv
Medlemmer med Pakke 1 og derover får adgang til Paramount Network arkiv senest fra den 15. januar.

Nye medlemsfordele i pakke 2

(inklusive fordelene i Pakke 1)

Disney xtra
Alle medlemmer med Pakke 2 og derover får adgang til en ny arkivtjeneste med masser af kvalitetsindhold fra Disneys univers.

Nick+
Ny arkivtjeneste med alt det bedste fra tv-kanalerne Nickelodeon og Nick Jr.

TNT Play
Efter lukningen af tv- kanalen TNT bliver der i stedet mulighed for at tilgå arkivtjenesten TNT Play.

 

Nye medlemsfordele i pakke 3

(inklusive fordelene i Pakke 1 og 2)

TV2 Play
Alle medlemmer med Pakke 3 får nu fri adgang til TV 2 Play, hvor der kommer nyt indhold hver dag, og hvor det er muligt at se snigpremierer på de mest populære programmer.

National geographic+
Pakke 3 giver nu fri adgang til streamingtjenesten National Geographic+ med et skatkammer af klog og faktuel underholdning.

... Og alle de øvrige medlemsfordele

Stort filmarkiv
Adgang til Viasat FilmFavoritter med cirka 200 titler plus 20-25 nye titler hver måned. Adgangen forudsætter Pakke 2 eller 3 samt WebTv eller en SmartTv-boks med abonnement.

dr.tv arkiv
Adgang til DRs arkiv. Forudsætter en SmartTv-boks med abonnement eller Stofa WebTv.

Internet til 0 kr.
AN-TV stiller uden beregning en 4/1 Mbit-forbindelse til rådighed for alle antenneforeningens medlemmer. Forbindelsen er tilstrækkelig, hvis du kun benytter internettet i et be- grænset omfang. Du kan ekspedere e-mails, gå på netbank, høre radio og betjene dig selv på offentlige hjemmesider. Forbindelsen kan også understøtte tv-tjenesten MitTv.

Stofa webtv
Som medlem af AN-TV har du adgang til Stofa WebTv. Det betyder, at du kan se dine tv-kanaler på alle husstandens enheder, eller du kan medbringe dem på mobile enheder både i Danmark og EU. Kræver minimum 10/5 Mbit internet – og 3G eller wifi, når du er på farten.

Start forfra
Adgang til at starte udsendelser forfra. De fleste op til syv dage efter, at de blev sendt. Desuden mulighed for at sætte på pause og spole. Forudsætter Stofa WebTv eller en SmartTv-boks med abonnement.

Nickelodeon play app
Adgang til Nickelodeon Play Apps bør- neunivers med arkiv og spil. Adgangen forudsætter Pakke 2 eller 3. App’en kan hentes i App Store eller på Google Play, og man logger ind med MitLogin, der oprettes på Mine Sider på Stofa.dk

Cartoon network arkiv
Cartoon Networks børneunivers er fyldt med underholdende tegnefilm, der alle er med dansk tale. Forudsætter Pakke 2 eller 3 og enten en SmartTv- boks med abonnement eller WebTv.

Rabat på telefoni
Med et IP-telefoni abonnement kan du frit ringe til alle danske private fastnetnumre for 60 kr. om måneden. Normalprisen er 109 kr.

Med IP-telefoni kan du også få et abonnement til 0 kr. – mod en normal medlemspris på 59 kr. Det betyder, at du kun betaler opkaldsafgift og minuttakst for dine samtaler.