Fremhævede artikler fra AN-TV nummer 68 - 24. årgang, Januar 2019

// DIN ANTENNEFORENING

TV-PAKKER 2019 - Ingen prisstigninger

 


I 2019 er der mere indhold og flere medlemsfordele i AN-TVs tv-pakker. Alligevel er det lykkedes at holde priserne uændret, fortæller foreningens formand, Jakob K. Svendsen.

 

I 2019 er der lidt flere kanaler i AN-TVs tre tv-pakker. Der er også lidt flere medlemsfordele knyttet til pakkerne. Alligevel er det lykkedes at holde priserne i ro.

- Det skal ikke være nogen hemme- lighed, at det har været hårdt arbejde at nå dertil. Men vi har forhandlet os frem til nogle gode aftaler med vores samarbejdspartnere og program- leverandører, siger AN-TVs formand, Jakob K. Svendsen.

Han henviser til, at både Pakke 1 og Pakke 3 er blevet mærkbart opjusteret med nye betalingskanaler, så de med deres varierede indhold henvender sig til en bred målgruppe for eksempel i familien.

- Det er jo ikke nogen hemmelighed, at det for forbrugerne altid bedst har kunnet betale sig at købe tv i pakker. På den måde får man mest tv for pengene. Nu er vi så i den glædelige

situation, at AN-TVs medlemmer i 2019 vil få endnu mere tv for de samme penge, uanset om de abon- nerer på Pakke 1, 2 eller 3, siger Jakob K. Svendsen.

MEDLEMSFORDELE
Men det er også på medlemsforde- lene, at AN-TV har oprustet i 2019.

- Her er der virkelig sket noget. Nu kan medlemmer med Pakke 1 også starte de fleste udsendelser forfra i op til
syv dage efter, at de blev sendt. Det kræver blot WebTv eller en SmartTv- boks med abonnement, og WebTv har jo allerede i en årrække været en af vores medlemsfordele, forklarer Jakob K. Svendsen.

Han peger også på musikvideotjene- sten My MTV Music, der er knyttet til både Pakke 1, 2 og 3. Det er en app, som man kan installere på alle sine en- heder. Ellers handler de nye medlemsfordele primært om velassorterede arkivtjenester, der kan tilgås alt efter, hvilken tv-pakke man abonnerer på.

- Og så må vi ikke glemme den popu- lære streamingtjeneste TV 2 Play, som alle medlemmer med Pakke 3 nu får fri adgang til. Det er endnu et mærk- bart løft af vores store tv-pakke, siger Jakob K. Svendsen.

NYE TIDER
Han erkender blankt, at det er nye tider på tv-markedet. Forbrugerne har i højere grad taget magten. De vil selv bestemme, hvornår de skal se et pro- gram, og de vil være med til at bestem- me deres eget sortiment af tv-kanaler. Som forbrugerorganisation hilser AN-TV den udvikling velkommen.

- Vi vil gerne være med til at skubbe på udviklingen. Det er i det lys, man skal se vores satsning på for eksempel start forfra-funktionen og nye arkiv-

og streamingtjenester. Det er også derfor, at vi ved siden af tv-pakkerne giver vores medlemmer hele tre for- skellige muligheder for at være med til at sammensætte deres eget udvalg af tv-kanaler, siger Jakob K. Svendsen

 

 

// TV-PAKKER 2019

NYE MEDLEMSFORDELE I PAKKE 3

(inklusive fordelene i Pakke 1 og 2)

 

Alle medlemmer med Pakke 3 får nu fri adgang til TV 2 Play, hvor der kommer nyt indhold hver dag, og hvor det er muligt at se snigpremierer på de mest populære programmer.

 

TV 2 PLAY
Senest fra den 15. januar giver Pakke 3 fri adgang til TV 2 Play (basispakken med reklamer).

Her kan man streame de fleste tv- programmer og serier fra TV 2’s kana- ler, men dog ikke live tv. Der kommer hver dag nyt indhold, og det er også muligt at se snigpremierer på de mest populære udsendelser. I TV 2 Plays store arkiv ligger der mere end 10.000 programmer af både nyere og ældre dato for eksempel alle sæsoner af Badehotellet og Klovn.

Inden hvert program vises en kort reklameblok. Det gælder dog ikke programmer henvendt til børn.

Det er muligt at streame TV 2 Plays indhold på alle enheder – mobil, tablet, computer og Apple TV. Man tilmelder sig TV 2 Play gennem Mine Sider på Stofa.dk

// FLERE MULIGHEDER

I VÆLGER SELV


AN-TVs medlemmer har flere muligheder for at sammensætte deres eget miks af tv-kanaler.

AN-TV udbyder tre forskellige tjenester, hvormed medlemmerne kan sammen- sætte deres eget udvalg af tv-kanaler.

Vi gennemgår her de tre tjenester, der strækker sig fra at bygge enkelte kanaler oven på sin tv-pakke til et totalt frit kanalvalg, hvor man hånd- plukker blandt samtlige 100 kanaler, som AN-TV og Stofa udbyder.

VÆLGSELV FRIT
Med VælgSelv Frit kan man tilkøbe tv-kanaler enkeltvis, som man bygger oven på sin tv-pakke. De tilkøbte kanaler kan løbende udskiftes. Det er både enkelt og nemt.

VælgSelv Frit kræver en tv-pakke fra AN-TV samt en kortlæser med kort eller en Stofa SmartTv-boks med abonnement.


VÆLGSELV 8, 16 ELLER 32 

Med denne tjeneste blander man sin helt egen tv-pakke med 8, 16 eller 32 kanaler, som man bygger oven på AN-TVs Pakke 1.

Prisen er den samme, uanset hvilke kanaler man vælger. Det betyder, at man kan sammensætte en pakke med 8 af de dyre sportskanaler, uden at det koster ekstra.

Det er nemt at udskifte kanalerne i tv-pakken, ligesom det er nemt at skifte mellem pakker med 8, 16 og 32 kanaler.

// TV-PAKKER 2019

NYE MEDLEMSFORDELE I PAKKE 2

(inklusive fordelene i Pakke 1)

DISNEY XTR

Alle medlemmer med Pakke 2 og derover får adgang til en ny arkivtjeneste med masser af kvalitetsindhold fra Disneys univers.

I Disney Xtra arkiv finder man et bredt udvalg af programmer fra de Disneykanaler, som man abonnerer på. For medlemmer med Pakke 2 vil det sige Disney Channel. For medlemmer med Pakke 3 er det både Disney Channel, Disney Junior og Disney XD. Mickeys Klubhus, Pyjamas Heltene og Duck Tales er blandt de programmer, der vil blive lagt i arkivet. Tjenesten vil være klar senest den 15. januar, og adgang forudsætter WebTv eller en Stofa SmartTv-boks med abonnement.

 

NICK+

Ny arkivtjeneste med alt det bedste fra tv-kanalerne Nickelodeon og Nick Jr.

Senest den 15. januar har medlemmer med Pakke 2 og derover adgang til Nick+ arkivet. For medlemmer med Pakke 2 vil arkivet indeholde programmer fra den populære børnekanal Nickelodeon, og for medlemmer med Pakke 3 vil arkivet også omfatte udsendelser fra børneuniverset på Nick Jr. Målgruppen er de to til 14-årige. De vil blandt andet kunne møde SvampeBob Firkant, Paw Patrol og Dora Udforskeren. Adgang til arkivet forudsætter WebTv eller en Stofa SmartTv-boks med abonnement.

 

TNT PLAY

Efter lukningen af tvkanalen TNT bliver der i stedet mulighed for at tilgå arkivtjenesten TNT Play.

Tv-kanalen TNT vil være en del af Pakke 2 frem til udgangen af januar, hvor kanalen lukker. Derefter vil medlemmer med Pakke 2 og derover få adgang til TNT Play arkiv med et stort udvalg af serier, prisbelønnet drama og sjove komedier. Adgang til arkivet forudsætter WebTv eller en Stofa SmartTv-boks med abonnement.